Wijzigen kenteken auto

Auto verzekeren

Verzekeren tegen een voordelige premie

Heb je een nieuwe auto gekocht en wil je graag dat wij de verzekering voor je regelen? Laat dan hier jouw gegevens achter en wij regelen voor jou de beste dekking tegen een voordelige premie!

Jouw auto in het weekend gekocht?

Geen probleem!

Wanneer je jouw auto bij ons aanmeldt, zijn wij bevoegd je voorlopige dekking te bieden*.

*Wij mogen voorlopige dekking afgeven voor auto’s met een nieuwwaarde tot € 75.000 incl. BTW. Ben je jonger dan 24 jaar? Dan mogen wij een voorlopige dekking afgeven voor auto’s met een vermogen van maximaal 75 KW.

Voldoe je niet aan deze voorwaarden? Dan dient er eerst contact met ons op te worden genomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Voldoe je wel aan de voorwaarden? Dan heb je met de ontvangstbevestiging die van ons ontvangt voorlopige dekking en ben je dus vanaf het moment van aanmelden verzekerd!

AUTO AANMELDEN/ WIJZIGEN

Soort verzekering*
WA
WA+
All Risk
Vervangt deze auto jouw andere auto?
Zo ja, dan graag het kenteken opgeven van de auto die vervangen wordt,
zodat we deze voor je uit de verzekering kunnen halen. Zo nee, vul dan ‘nee’ in.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit
Trust Verzekeringen

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen. Je mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Of je nu particulier bent, een eenmanszaak hebt of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Het is van groot belang dat je goed verzekerd bent.

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.00

Weekenden en avonduren op afspraak

Volg ons op social media
© Dutch media lab